Dow comercialitza a gran escala la primera resina feta majoritàriament amb plàstic reciclat

Es fa servir com a film retràctil utilitzat en el transport de llaunes o ampolles de plàstic reciclable (PET)

Una imatge del centre de producció de Dow a Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

El producte té el nom d’AGILITY ™ CE s'obté a partir de polietilè de baixa densitat, al qual s'incorpora material reciclat de film retràctil.

La multinacional Dow Chemical, amb un centre de producció a Tarragona, ha aconseguit comercialitzar a gran escala la primera resina que està feta amb un 70% de plàstic reciclat. Aquest producte, anomenat AGILITY ™ CE, es destina a films retràctils d'agrupament, utilitzats en el transport de llaunes o ampolles de plàstic reciclable (PET).

L’empresa que comercialitza la resina és Plastigur, un convertidor espanyol amb més de 30 anys d'experiència en el desenvolupament d'envasos i embalatges flexibles.

Introduït a finals del 2019, AGILITY ™ CE és la primera oferta de productes de material reciclat de Dow, per als quals la companyia té projectes en totes les regions en les quals opera. De fet, la comercialització d’aquesta resina mostra, segons la companyia, el compromís de Dow en l’estratègia per a reduir les seves emissions i eliminar els residus plàstics.

Notícies relacionades