Repsol duplica l'emmagatzematge de propel·lents

Ha invertit 5 milions d'euros per a construir 8 nous dipòsits per aquest producte

Una imatge del centre de producció de Repsol a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els propel·lents fabricats a Tarragona han tingut especial rellevància aquest últim any, en tractar-se d'un dels components en la fabricació d'aerosols hidroalcohòlics per a la prevenció de la COVID19.

El centre de producció que l’empresa Repsol té a les comarques tarragonines ha invertit 5 milions d’euros en la construcció de 8 nous dipòsits d’emmagatzematge de propel·lents. Segons informa l’empresa, amb les noves instal·lacions, Repsol ha duplicat la seva capacitat d’emmagatzemar aquest producte.

Els propel·lents s'utilitzen com a mitjans propulsors de productes envasats en diverses aplicacions (ambientadors, insecticides, jardineria, cosmètica, etc.). Aquests gasos liquats, tractats i purificats al complex industrial de Tarragona, tenen un alt nivell de puresa, per la qual cosa aconsegueixen grau de qualitat alimentària i cosmètica i, al seu torn són amigables amb el medi ambient i respecten la capa d'ozó. Gran quantitat de productes d'ús comú empren els gasos liquats de Repsol en la seva composició, com en envasos o safates per a alimentació, en encenedors i en altres envasos en aerosol per a usos molt diversos: fragàncies, desodorants, escumes d'afaitar, laques per al cabell, perfums, pintures, insecticides o lubricants. Els propel·lents fabricats a Tarragona han tingut especial rellevància aquest últim any, en tractar-se d'un dels components en la fabricació d'aerosols hidroalcohòlics per a la prevenció de la COVID19.

Notícies relacionades