Els beneficis d'Ercros cauen un 79% el 2020

L'empresa va registrar guanys per un valor de 6,3 miliions d'euros, amb una facturació que va tenir una davallada d'un 14,7%

Una imatge de la planta d'Ercros a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Altres partides que també van contribuir en la caiguda el benefici són les amortitzacions -més elevades aquest 2020- o les diferències entre els canvis de divises.

Ercros va guanyar 6,3 milions d'euros el 2020, un 79% menys respecte a l'exercici anterior. Segons dades remeses aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), bona part de la davallada respon a una reducció de la facturació, que durant l'últim any es va situar en 565,2 MEUR, un 14,7% menys en termes interanuals. Altres partides que també van contribuir en la caiguda el benefici són les amortitzacions -més elevades aquest 2020- o les diferències entre els canvis de divises. La publicació dels resultats arriba un mes després que la companyia anunciés un pla d'inversió de 92 MEUR durant els pròxims vuit anys i que té com a l'objectiu diversificar el negoci i reduir les emissions de gasos contaminants.

Notícies relacionades