Els productes d'automoció de Repsol aconsegueixen la màxima certificació de qualitat

El complex industrial de la companyia a Tarragona està acreditat amb la norma IATF 16949:2016

Els productors d'automòbils trobaran en els materials de Repsol la certificació més exigent del sector. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Entre els materials que ara han rebut aquesta certificació es troba la gamma de polipropilè de molt alta resistència a l'impacte comercialitzats sota la marca Repsol Impacto®, per a la qual Repsol va realitzar a mitjan 2020, una inversió de 31,4 M €

Aval de feina ben feta per al complex industrial que Repsol té a les comarques tarragonines. Els productes de la companyia destinats a l’automoció han estat certificats amb la norma IATF 16949:2016, la més exigent d’àmbit internacional pel que fa a la qualitat en el sector de l’automòbil. Repsol ha obtingut aquesta certificació per a productes com el polipropilè i els seus compostos, el polietilè d'alta densitat i els poliols.

La IATF reuneix estàndards  Internacionales dels fabricants d'automoció i les seves respectives associacions comercials amb l'objectiu d'unir les millors pràctiques en el disseny, desenvolupament, fabricació i manteniment de productes destinats a la indústria de l'automòbil i per aquest motiu, és un dels requisits indispensables que els fabricants d'automòbils requereixen als seus subministradors.

Entre els materials que ara han rebut aquesta certificació es troba la gamma de polipropilè de molt alta resistència a l'impacte comercialitzats sota la marca Repsol Impacto®, per a la qual Repsol va realitzar a mitjan 2020, una inversió de 31,4 M € per a la instal·lació d'un nou reactor fase gas al complex industrial de Tarragona.

Notícies relacionades