La consultora Tema, nou Business Partner de l'AEQT

Les dues parts es comprometen a treballar per a la seguretat i sostenibilitat del sector

Un moment de la trobada virtual entre les dues parts. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els Business Partners de l'AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l'associació

L'Associació Empresarial Química de Tarragona ha incorporat un nou membre al seu grup de Business Partner. Es tracta de Tema, una consultoria especialitzada en indústria química, petroquímica, petroliera i minera i que s’encarrega d’ajudar a companyies i administracions de tot el món a aconseguir entorns segurs i processos respectuosos amb el planeta.

L’acord vol impulsar de manera conjunta l'excel·lència en seguretat i sostenibilitat, consolidant a Tema com a empresa puntera tant en seguretat de processos com en consultoria ambiental pel sector químic i petroquímic.

Els Business Partners de l'AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l'associació.

Notícies relacionades