L'AEQT compta amb un nou membre, IQLIT Emulsiones Poliméricas

És una companyia tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació d'emulsions polimèriques en base aigua

El director general de l'empresa, César Valero (dreta), i el gerent de l'associació, Juan Pedro Díaz. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La planta de producció ubicada a la Canonja va ser construïda el 1976 per la companyia química alemana Hoechst. Amb posterioritat ha estat gestionada per les empreses Clariant i Celanese respectivament, fins que al desembre de 2015 va passar a formar parteixi del Grupo Industrial CL dins de l'activitat d'IQOXE.

La companyia IQLIT Emulsiones Poliméricas S.L.U. és nou membre de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La companyia compta amb 30 treballadors a les seves instal·lacions del Polígon Sud.

La planta de producció ubicada a la Canonja va ser construïda el 1976 per la companyia química alemana Hoechst. Amb posterioritat ha estat gestionada per les empreses Clariant i Celanese respectivament, fins que al desembre de 2015 va passar a formar parteixi del Grupo Industrial CL dins de l'activitat d'IQOXE. Al desembre de 2019, el Grupo Industrial CL decideix constituir IQLIT Emulsiones Poliméricas S.L.U., a la qual aporta el negoci d'emulsions polimèriques en un procés que finalitza el gener de 2021. IQLIT Emulsiones Poliméricas és una companyia tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació d'emulsions polimèriques en base aigua per a totes les famílies d'aplicacions tecnològiques del mercat.

Notícies relacionades