Euroenergo s’acredita com a terminal CDI-T Tarragona

La certificació avala els estàndards de qualitat, seguretat i de medi ambient d’aquesta empresa amb seu operativa al Port de Tarragona

Redacció / Tarragona

Euroenergo, que opera al Port de Tarragona, va aconseguir el passat mes d'agost l'acreditació CDI-T, organisme independent que verifica i certifica que les empreses segueixin els més alts estàndards del sector químic.

La CDI-T és una certificació complexa, que implica una due diligence tècnica extensa i documental d'un alt nivell d'exigència. Aquesta acreditació, que és independent i objectiva, permet que les empreses adscrites a ella com a membres (empreses operadores i traders mundials d'alt reconeixement) puguin accedir a aquesta informació sense necessitat de realitzar físicament la due diligence, agilitzant així les possibles negociacions entre ambdues parts.

Euroenergo fa, d'aquesta manera, un pas endavant en consolidar els seus estàndards de qualitat, seguretat i medioambientals. Des de l'empresa asseguren que l'objectiu és "no només ser un partner logístic, sinó de ser el millor partner logístic per als nostres clients". A més, Euroenergo també s'acredita com a ISO 9001 i 14001, és Operador Econòmic Autoritzat (OEA) i compta amb els referencials oficials de Puertos del Estado en Referencials de Qualitat i Mediambient.

D'altra banda, durant aquest exercici Euroenergo està orientat cap a l'obtenció de la ISO 45001. Aquesta norma, més severa que les anteriors, ajuda a les empreses a identificar, prioritzar i gestionar la salut i els riscos laborals com a part de les seves pràctiques normals de negoci.

Notícies relacionades