Patricia Perugini, presentada com a nova gerent de La Fira

El centre comercial de Reus es marca com a repte immediat deixar definitivament enrere l’impacte de la Covid sobre el sector

Perugini durant la presentació davant dels mitjans de comunicació.
Redacció / Reus

Patricia Perugini es va presentar en societat com a nova gerent de La Fira Centre Comercial. L'objectiu del seu nomenament és potenciar els recursos humans dedicats al departament de centres comercials de l'empresa, SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d'Actius.

Perugini, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, és a més màster en Direcció Financera. Després de 15 anys com a gerent adjunt del centre comercial Parc Central de Tarragona, els darrers anys ha estat al sector públic. Ara, com ha comentat aquest dijous durant la seva presentació, encara aquesta nova etapa "amb molt optimisme i moltes ganes d'assolir els grans reptes que es plantegen al sector actualment, sobretot perquè els centres comercials venen de patir una de les pitjors situacions de restriccions durant la pandèmia per part de les administracions que els han colpejat amb duresa".

Amb tot, apuntava Perugini, ara "toca seguir endavant i afrontar reptes que passen per rebre amb la millor cara als nous clients i oferir-los un espai segur i confortable durant la seva experiència de visita i tenint en compte les seves demandes i exigències".

La incorporació de Patricia Perugini reforça l'equip de gestió de Silicius, essent una aposta de futur per a un sector que actualment està en constant canvi i que requereix especial atenció davant del nou paradigma del Retail. Tanmateix, Mayte Forján, qui va assumir el càrrec d'Asset Manager a la mateixa empresa l'any 2020, es centrarà en exclusiva en desenvolupar les seves funcions d'asset management a la cartera de centres comercials propietat de Silicius.

Noves obertures i més implicació en l'entorn social

Com ha anunciat avui la nova gerent de La Fira Centre Comercial, aviat s'ampliarà el nombre de comerços ja que aquest any 2022 hi ha diverses obertures importants per part d'empreses de sectors diversos i sempre de primera rellevància. La primera en obrir, d'aquí a pocs mesos, serà SUSHISOM. Es tracta d'un nou concepte de restaurants japonesos que ofereixen un gran assortiment de plats asiàtics amb sabors exòtics en uns espais amplis i molt acollidors per als seus clients.

En el cas de La Fira Centre Comercial, SUSHISOM ocuparà quasi 600 metres quadrats a la Planta Segona. L'empresa té actualment cinc restaurants però el seu pla d'expansió actual contempla obrir-ne en poc temps una desena més i entre ells, el de Reus que ampliarà l'oferta gastronòmica que ofereix La Fira i la de la pròpia ciutat.

Per altra part, La Fira Centre Comercial segueix apostant per donar suport al teixit associatiu de la ciutat i en totes aquelles accions que ajudin a créixer Reus en l'àmbit educatiu, cultural, esportiu o de formació. Ara ho fa amb la cessió de dos aparadors ubicats a la Planta Carrer que posa a disposició de totes aquelles entitats de l'entorn educatiu i cultural. La primera en ocupar aquest espai és Olivia Garzón Escola de Moda que, a través dels dos aparadors, exposa les creacions d'algunes de les seves alumnes.

Properament serà l'Escola d'Art i Disseny de Reus, centre educacional depenent de la Diputació de Tarragona, qui acostarà les creacions de part del seu alumnat en aquest nou espai de La Fira Centre Comercial. Durant tot l'any, diverses entitats podran beneficiar-se d'aquesta iniciativa que és un exemple més de la voluntat de sumar per créixer i convertir Reus en una ciutat de referència en tots els sentits.

Notícies relacionades