Grupo Castilla compra Grupo Conektia

La tecnològica especialitzada en RRHH s'assegura un creixement del 50% i una facturació de 21 milions

Sergio Peña, CEO de Conektia, y Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla.
Redacció / Riudoms

Grupo Castilla, empresa tecnològica especialitzada en serveis i solucions de RRHH, anuncia la compra del Grup Conektia. Amb aquesta operació, Grupo Castilla no solament incorpora nous productes a l'ampli ventall de solucions que ofereix, sinó que també amplia la seva línia de Outsourcing de nòmines. A més, integra tot l'equip humà format per 70 persones, situades en la seu central de Sant Just Desvern (Barcelona) i en els centres de Madrid i Cadis.

Amb més de 35 anys d'experiència en desenvolupament i implantació de software de nòmina i RH gestiona, a més, 15.000 nòmines mensuals en Outsourcing. Va tancar 2021 amb una facturació de 3'5 M€, una cartera de més de 150 clients i és una de les companyies més rellevants del segment mitjà. Sergio Peña, CEO de Conektia, assegura que "la companyia sempre ha destacat per buscar una relació a llarg termini amb els seus clients, mitjançant la satisfacció i la qualitat en els serveis, valors molt propers a Grupo Castilla que han facilitat l'operació" i afegeix que "gràcies a aquesta integració empresarial sumarem importants esforços en I+D+i, que asseguren el futur dels nostres clients mitjançant nous productes i serveis innovadors en gestió del capital humà".

Una indústria revolucionada

L'adopció del Cloud, el canvi en els models de negoci o la necessitat d'una elevada massa crítica per a fer front a les fortes inversions en I+D+i, són només alguns dels factors que estan propiciant un intens procés de concentració en un sector HCM molt fragmentat. Des de Grupo Castilla confirmen la seva clara estratègia de creixement i Carles Castella, CEO de la companyia, assegura que "Es tracta d'un operació estratègica, que suposa l'esforç equivalent a 10 anys de venda nova".

A més, afegeix que "Junts aconseguirem assolir amb majors garanties els grans reptes als quals s'enfronta la nostra indústria, la qual cosa permetrà consolidar-nos com un dels majors operadors i de major solvència, en el mercat nacional dels RRHH". Aquesta adquisició se suma a altres integracions realitzades recentment per part de Grupo Castilla: la unitat productiva de nòmines d'Almerimatik, la tecnològica Data Proces i la consultora de RH Thinking People.

Notícies relacionades