Parc Central celebra 25 anys amb un programa farcit d’activitats culturals i esportives

El centre comercial arriba al seu 25è aniversari amb més de 100 operadors i el 99% d’ocupació de la seva superfície comercial

Redacció / Tarragona

Parc Central arriba al seu 25è aniversari i ho fa gaudint d'una molt bona salut, amb el 99% d'ocupació de la seva superfície comercial llogable. 25 anys després que el 15 de maig de 1997 obrís les seves portes, el centre comercial esdevé avui el gran referent de moda i complements de tota la província de Tarragona.

Actualment, disposa d'una oferta molt diversificada amb més de 100 operadors de marques capdavanteres, no només del sector de la moda, sinó també de la gastronomia, la decoració, l'entreteniment i el lleure, distribuïdes al llarg de 35.000 m2 . El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, es mostra "agraït amb tots els visitants i operadors que any rere any mostren la seva confiança en les instal·lacions del centre i contribueixen al seu èxit; consolidant el seu posicionament i prestigi que atrau a marques exclusives a la demarcació". Lambea assegura que "aquesta celebració és una mostra de gratitud i reconeixement a tots ells: tarragonins i tarragonines, visitants d'arreu, treballadors del centre i operadors".

Per tal de celebrar aquests vigorosos 25 anys, Parc Central ha organitzat un conjunt d'activitats festives, culturals i esportives que s'estendran del 13 al 28 de maig. Totes elles reforcen el vincle amb el teixit social de Tarragona i les seves entitats. Així, les principals accions aniran lligades als Xiquets del Serrallo, el grup musical Bandarra Street Orkestra, el Club Bàsquet Tarragona i el Club Gimnàstic de Tarragona, entre d'altres.

La celebració arrenca el cap de setmana del 13 i 14 de maig amb activitats culturals i musicals que es gaudiran al centre. El 13 de maig el protagonitzaran els Xiquets del Serrallo amb una actuació castellera a les 20 h que es podrà gaudir a la planta 0 (planta carrer). El segon dia d'activitat serà el torn de Bandarra Street Orkestra, el grup musical local que s'encarregarà d'animar la tarda del 14 de maig als visitants del Parc Central amb actuacions itinerants. Alhora, durant aquests dies es lliuraran obsequis a tots els infants que visitin el centre comercial.

El centre comercial ha volgut aprofitar aquesta efemèride per enfortir el seu vincle amb les entitats esportives de la ciutat. Així, una de les grans apostes vindrà de la mà del Club Bàsquet Tarragona. El dissabte, 21 de maig, Parc Central acollirà de 9 a 20 h un torneig de 3x3 de bàsquet, obert a tothom que hi vulgui participar de forma gratuïta. Aquest tindrà lloc al pàrquing de la terrassa que es condicionarà per poder realitzar l'activitat. La inscripció, limitada a 24 equips, es pot fer a través del formulari web o al Punt d'Atenció al Client de Parc Central. La participació inclou avituallament durant tot el torneig i una samarreta per a cada participant, a banda del material necessari per poder jugar. Addicionalment, els equips guanyadors obtindran un petit obsequi. Alhora, se celebrarà un concurs de triples, amb fase prèvia, de 14 h a 16 h i amb una final disputada a les 20 h, i també un concurs d'esmatxades a les 20:15 h. Ambdós tindran com a premi una targeta regal de 100 € per al/la campió/na. Paral·lelament, durant aquest dia hi haurà animació musical al centre comercial amb batucades de la ciutat que oferiran un ambient festiu a tots els visitants.

El Club Gimnàstic de Tarragona també tindrà el seu espai en l'aniversari de Parc Central com a club de referència de la ciutat. Així, el 28 de maig es crearà una Fan Zone amb moltes activitats durant el dia, sortejos de samarretes signades, entrega de merchandising, entre altres sorpreses. També, es comptarà amb la presència de diversos equips de la seva escola de futbol, així com de diverses exhibicions de diferents disciplines del club. Durant aquesta jornada, els més petits podran gaudir d'una zona infantil en col·laboració amb el Salting Tarraco. Aprofitant aquest aniversari, el centre comercial estreta la seva relació amb el Gimnàstic de Tarragona passant a ser partners del club durant la pròxima temporada. Durant el mes de maig, Parc Central obsequiarà els seus clients amb entrades per veure els partits del Gimnàstic de Tarragona i també per gaudir dels cinemes Yelmo mitjançant sortejos a través de les xarxes socials i altres formats.

Notícies relacionades