Vopak Terquimsa i el Club Bàsquet Tarragona prorroguen la seva col·laboració i l’amplien al primer equip femení

La companyia és patrocinador principal del club, amb especial atenció a l'esport de base

Redacció / Tarragona

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) i l'empresa Vopak Terquimsa han ampliat el seu conveni de col·laboració, que va començar l'any 2018. La pròrroga de l'acord suposa que Vopak Terquimsa continua sent patrocinador principal del club i que, a més del primer equip masculí, el seu logotip el lluirà també el primer equip femení de l'entitat blava.

La presidenta del CBT, Núria Grados, ha valorat molt positivament «la continuïtat d'un patrocinador com Vopak Terquimsa, amb els que tenim una relació molt especial, com demostra que al marge dels nostres primers equips són el patrocinador de l'Escola de Bàsquet, que és clau per a la nostra tasca social i per fer pujar jugadors, i perquè enforteix el suport als nostres entrenadors i a les activitats de formació».

Per la seva banda, el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, considera que «col·laborar amb el CBT en el creixement dels joves va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Tarragona i anar de la mà del CBT amb el primer equip masculí i també amb el femení és sumar la nostra ajuda a una entitat en que ens enorgulleix ser-hi. És un club molt dinàmic, actiu i estem feliços de poder aportar i sumar més al projecte de bàsquet que representa».

L'acord s'ha rubricat en un acte a les instal·lacions de l'empresa, al Moll de la Química del Port de Tarragona, amb la presència també de Ousmane Ndour i Boe Nguidjol com a representants del primer equip masculí i de Aitana Sánchez i Maria Lapieza, jugadores del primer equip femení.

Notícies relacionades