ANATRAC potencia la seva internacionalització

L’empresa de detecció i anàlisi de gasos exporta a 48 països de quatre continents

Redacció / Vilanova i la Geltrú

ANATRAC, empresa líder al mercat de detecció i anàlisi de gasos, expandeix la seva presència internacional a 48 països distribuïts en quatre continents. Aquest èxit subratlla el compromís d'ANATRAC amb la qualitat i l'excel·lència en els seus productes i serveis, consolidant-se com un actor clau al mercat global.

Des de la seva fundació el 2002, ANATRAC ha treballat incansablement per portar els seus avançats sistemes de detecció i anàlisi de gasos a diverses regions del món, incloent-hi Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica. L'estratègia d'expansió d'ANATRAC es basa en una profunda comprensió de les necessitats de cada mercat i en la capacitat d'adaptar les ofertes per satisfer les demandes locals.

El director general d'ANATRAC, Antonio Cavallé, detalla que "exportar a 48 països és un testimoni de l'ardu treball i la dedicació de tot el nostre equip. El nostre objectiu sempre ha estat oferir productes d'alta qualitat que superin les expectatives dels nostres clients, i aquesta expansió és una confirmació que estem en el camí correcte".

ANATRAC, premiada a la Nit de Premis de Valls

En aquest sentit, ANATRAC ha estat guardonada amb el premi al Foment de les Exportacions durant la Nit de Premis de Valls, organitzada per la Cambra de Comerç de Valls. El premi va ser recollit per Antonio Cavallé.

Antonio Cavallé va expressar el seu entusiasme en rebre aquest reconeixement: "Aquest premi reafirma les nostres més de dues dècades d'èxit a la indústria, destacant pel nostre creixement constant i consolidant-nos com a líders al mercat de la detecció i anàlisi de gasos, així com en l'àmbit de l'exportació. El nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció de més de 3.000 clients a 4 continents ens impulsa a continuar innovant per superar les expectatives del mercat". "Aquest guardó és un testimoni de l'ardu treball i la dedicació de l'equip d'ANATRAC per mantenir alts estàndards de qualitat i servei", va afegir.

ANATRAC va tancar l'exercici del 2023 amb unes vendes de 9,1 milions d'euros, amb un increment del 24% respecte a l'exercici del 2022.

Notícies relacionades