Studiogenesis gestiona per segon any la plataforma de la campanya ‘Val Escolar’

La tecnològica de Reus és la creadora d’un operatiu de descomptes en la compra de material escolar del que es beneficien gairebé 800.000 alumnes de tot Catalunya

Mònica Carrasco / Reus

Aquest curs s'incorporen canvis en el funcionament i es permetrà que l'alumnat faci ús directe dels vals o els cedeixi al centre educatiu per la compra de material escolar. L'empresa reusenca Studiogenesis ha creat un cop més la plataforma que farà possible la gestió d'aquests vals a més de 790.000 alumnes de centres escolars catalans.

Aquest mes de juliol s'ha posat en marxa una nova campanya del 'Val Escolar', una iniciativa de la Generalitat de Catalunya a través de la qual es distribueixen vals de 60 euros repartits en dos xecs de 30 per la compra de llibres, material de papereria, calculadores o motxilles. Com a novetat aquest curs s'amplia l'alumnat beneficiari dels vals i s'abastarà a estudiants primària, secundària i cicles formatius de grau bàsic. També els menors inscrits a centres d'educació especial. Es tracta d'una ajuda universal, és a dir, la rebrà tot l'alumnat al marge de la renda de cada llar.

Entre les grans novetats de la campanya de 2024 hi ha la possibilitat de cedir els vals als centres escolars per reduir l'aportació de les famílies. Els xecs per cada alumne s'envien per correu postal als seus domicilis i també es poden descarregar des de la plataforma www.valescolar.cat. Al mateix web es poden consultar els comerços adherits a la campanya on es poden bescanviar els vals. L'opció de cedir els vals al centre educatiu estarà activa fins al 30 de setembre i, en ambdós casos, els xecs es podran validar fins al 30 de novembre de 2024.

Aquest anys més de 790.000 alumnes d'arreu de Catalunya podran beneficiar-se dels vals escolars que es generaran, canviaran i validaran a través de la plataforma Bons Comerç dissenyada per Studiogenesis. Per segon any consecutiu la tecnològica reusenca està rere la plataforma que permet el funcionament de la campanya que, en aquesta ocasió, arribarà 300.000 alumnes més que el curs passat. Daniel Olivares, CEO de Studiogenesis ressalta que per l'equip "ha estat un repte emocionant evolucionar l'eina per complir amb el nou funcionament d'aquest any".

L'equip de Studiogenesis ha dissenyat el sistema i està també a càrrec de la formació als establiments que han d'utilitzar-lo. L'eina Bons Comerç creada per Studiogenesis s'ha consolidat com una de les millors opcions per implementar campanyes d'aquest estil i aplega ja més d'una seixantena de projectes arreu d'Espanya gestionant campanyes que van des dels 100.000 fins als 50 milions d'euros.

Notícies relacionades