Casa Navàs estrena les Nits Modernistes

Es pretén que el visitant es "posi a la pell" dels reusencs de principis del segle XX mentre assisteix a un concert tot sopant i degustant una edició especial d'un vi de Clos Galena fet per a l'ocasió

Una imatge de la presentació de les Nits Modernistes. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El vi Secrets de Casa Navàs. FOTO: CEDIDA.

Visites vermut

Casa Navàs també posarà en marxa les anomenades Visites vermut, que estaran adreçades a tots aquells que facin la visita guiada de la una del migdia tindran l'opció de  degustar un dels vermuts de Vermuts Miró. Aquestes visites es faran els dissabtes i els diumenges i començaran el 16 de novembre. El preu de les Visites vermut serà de 15 euros.

El vi serà Secrets de Casa Navàs. Es tracta d'una edició especial de Secrets de Mar de la bodega Clos Galena. Secrets de Casa Navàs es presentarà internacionalment a Xangai (Xina) el pròxim 4 de desembre i les etiquetes i les caixes de les ampolles estan fetes per l'artista Josep Moscardó.

La Casa Navàs estrenarà les Nits Modernistes de cara a aquesta temporada tardor i hivern. Els responsables d'aquest immoble modernista de Reus pretenen que els visitants se sentin com els habitants de la capital del Baix Camp de principis del segle XX. Així, s'oferirà un sopar mentre s'assisteix a un concert on s'interpretaran peces pròpies d'aquella època. Tal com expliquen des de Casa Navàs, a començaments del segle passat era costum anar al teatre a veure obres interpretades per a violí i piano dels compositors catalans més coneguts de l'època.

Els comensals gaudiran també d'un vi molt especial creat per a l'ocasió: Secrets de Casa Navàs. Es tracta d'una edició especial de Secrets de Mar de la bodega Clos Galena. Secrets de Casa Navàs es presentarà internacionalment a Xangai (Xina) el pròxim 4 de desembre i les etiquetes i les caixes de les ampolles estan fetes per l'artista Josep Moscardó.

Les Nits Modernistes començaran el 15 de novembre i s'allargaran fins al 17 de gener. Es faran els divendres a dos quarts de nou del vespre i tindran un preu de 39 euros.