Vint hotels de la Costa Daurada, afectats per la fallida de l'agència Thomas Cook

Els hotelers, però, han assegurat que no deixaran els turistes al carrer i cobriran les seves estades

Un avió a l'aeroport de Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Avui ja s’han reprogramat tres vols des de l’aeroport de Reus. L’agència havia programat les vacances de 55.000 clients a la Costa Daurada durant tota la temporada, 53.000 dels quals ja les havien fet.

Al voltant d’una vintena d’hotelers de la Costa Daurada han resultat afectats per la fallida del gegant britànic Thomas Cook, una agència de viatges amb 178 anys d’història. Segons la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) han estat dues desenes d’establiments els que han patit les conseqüències perquè tenien allotjats clients d’aquesta agència.

Segons els hotelers, en cap cas es deixarà els viatgers al carrer i es cobriran les seves estades. També s'ha aconseguit reprogramar els tres vols de Thomas Cook previstos des de Reus aquest dimarts -a Manchester, Glasgow i Belfast- amb altres companyies.

Dos mil viatgers afectats

Segons la FEHT, Thomas Cook havia programat la visita de 55.000 clients a la Costa Daurada aquesta temporada 2019, 53.000 dels quals ja haurien fet les seves vacances, per tant, quedarien 2.000 afectats per la fallida de l’agència britànica. La FEHT referma, en una nota que ha fet arribar a l’Indicador d’Economia, el seu compromís per no deixar abandonats els turistes afectats i demana, de cara a la temporada vinent, que les administracions els ajudin a suplir la mancança d’aquesta agència per altres.

Notícies relacionades