El tarragoní Ángel Alejandre, nou director general de Technip Iberia

Ocuparà el càrrec el pròxim 1 de novembre en lloc de Jerónimo Farnós, que ha estat 30 anys dirigint la companyia

Redacció / Tarragona

Fins ara ocupava el càrrec d’adjunt a la direcció general després d’haver passat per diferents departaments i responsabilitats a l’empresa com a enginyer de processos, director d'enginyeria, director de projectes o director d'operacions.

El tarragoní Ángel Alejandre serà el nou director general de Technip Iberia el pròxim 1 de novembre en substitució de Jerónimo Farnós, que ha ocupat el càrrec els últims 30 anys (38 dins de l’empresa). Alejandre, llicenciat en Ciències Químiques i doctor en Enginyeria Química i PDD per l'IESE es va incorporar a TechnipFMC el 1996 i des de llavors ha ocupat en diversos llocs com a enginyer de processos, director d'enginyeria, director de projectes, director d'operacions i recentment, adjunt a la direcció general.

“La successió ha estat planejada amb anticipació per assegurar una transició segura per als clients, l'empresa, les persones, els proveïdors i tots els grups d’interès", ha assegurat Jerónimo Farnós que afegeix que es tracta d’un canvi natural perquè “Ángel Alejandre i jo mateix hem treballat conjuntament en els darrers anys, amb una fructífera col·laboració".

Present a Espanya des de 1972, TechnipFMC ha desenvolupat uns 7.000 projectes onshore-offshore estatals i internacionals per a les indústries de refinació, gas, petroquímica, química, farmacèutica i alimentació i begudes.

Notícies relacionades