Arrenca l'edició 2017 d'exproReus amb 200 expositors, 23.000 m2 i més protagonisme per a l’automoció

El rector de la URV Josep Anton Ferré inaugura un esdeveniment que obrià portes fins diumenge

El rector, amb l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'Empresa, Marc Arza, i Xavier Colom, President del Comitè Organitzador d'exproReus FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Aquest matí ha obert portes exproReus ha obert portes amb més de 200 expositors i una superfície de 23.000. Gairebé la meitat de la superfície està destinada a l'automoció, amb 10.000 m2, on es podran veure pràcticament totes les marques de vehicles i les principals novetats del sector. Segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, 'hem tingut un creixement constant de marques d'automoció en els darrers anys, fet que referma el paper de firaReus com a gran aparador del sector a la demarcació'.

La inauguració oficial d'exproReus ha tingut lloc aquesta tarda, a càrrec del Rector Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré. Al Rector l’han acompanyat l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, el Regidor d’Empresa, Marc Arza, i el President del Comitè Organitzador, Xavier Colom. La fira romandrà oberta fins el 15 d'octubre, en horari d'11 del matí a nou del vespre, mentre que la zona del Tasting Village tancarà a les onze de la nit.

La gastronomia torna a centrar bona part del programa d'activitats d'exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l'oferta de restauració, amb 16 expositors. Destaca el showcooking de la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós, que es farà dijous, dia 12 d'octubre, a les 12 del migdia.

En l'apartat gastronòmic destaca el showcooking de la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós

També tenen un lloc destacat els espais dedicats a la llar, les noves tecnologies i la salut, que ompliran el recinte interior de firaReus amb ofertes i promocions especials, algunes de les quals ja es poden consultar a la web de firaReus. Com a novetat d'enguany hi haurà un espai destinat a la lactància materna.

ExproReus és la fira més important del calendari de firaReus i genera un impacte econòmic de 7 milions i mig d'euros, segons l'estudi encomanat l'any passat a Gabinet CERES, realitzat entre 161 expositors i més de 200 visitants. Tal com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, 'firaReus en general i exproReus en particular arriba als 75 anys apostant per la innovació i continuem treballant amb la voluntat d'arribar al públic familiar i també als més joves'.

ExproReus és la fira més important del calendari de firaReus i genera un impacte econòmic de 7 milions i mig d'euros

Entre les activitats complementàries, es podrà accedir gratuïtament a l'espectacle de Power Rangers que es farà divendres 13 a les sis de la tarda, comprant l'entrada d'exproReus. I també en relació als espectacles a l'Auditori, hi haurà també una sessió de monòlegs que es farà dissabte i que amb un preu de 12 €, inclou l'accés a exproReus.

El preu de l'entrada és de 3 €. Els menors de 7 anys no paguen entrada i les persones jubilades amb la Targeta Daurada Reus tampoc. Fins dimecres, qui compri anticipadament la seva entrada a través de la web o l'APP de firaReus, obtindrà un 2x1.

La part destinada a automoció és la joia de la corona d'exproReus.

Notícies relacionades