Salou presenta el Shopping Experience

Els 22 comerços participants oferiran una sèrie d'experiències als clients amb la seva compra

La presentació que s'ha fet a Salou. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

La campanya de promoció en l'àmbit digital de Salou Shopping Experience és subvencionada pel Fons FEDER de la Unió Europea i el cofinançament de la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Hacienda, com a actuació de dinamització dins del Plan de Apoyo al Comercio Minorista del 2019.

Fins a 22 botigues de Salou formaran part del Salou Shopping Experience, una iniciativa que, en paraules de l’alcalde d’aquest municipi pretén “potenciar el comerç tradicional i convertir la compra en una experiència”. Així, els establiments oferiran fins a 50 experiències, que van de les desfilades de moda a un tuppersex. “Salou Shopping Experience aposta per la desestacionalització de la temporada turística", ha dit la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Laura Roigé. El Shopping Experience es farà des del 18 al 30 de novembre.

La campanya de promoció en l'àmbit digital de Salou Shopping Experience és subvencionada pel Fons FEDER de la Unió Europea i el cofinançament de la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Hacienda, com a actuació de dinamització dins del Plan de Apoyo al Comercio Minorista del 2019.

Els establiments que participen en aquesta campanya són:

-Mosaic i Rosas Blancas: Dos personal shopper ajudaran els clients per trobar el conjunt de roba, calçat i complements perfecte.

-Calma: Desfilada de moda amb peces de la nova col·lecció, així com joies i complements de la temporada.

-Adreas Sticar & Theatre: Festival pels sentits, organitzant un maridatge singular: fusió de moda i gastronomia.

-El Barquito de Papel: Matins de jocs de taula i màgia pels nens i les famílies que volen desconnectar de la tecnologia.

-Beti Martí Estètica Holística: Recorregut per les diferents cabines d'estètica del centre per experimentar la bellesa a través dels cinc sentits.

-Electric Dreams Sexstore: Tapersex a porta tancada per conèixer els productes més innovadors i tendències del sector eròtic.

-Centre Òptic Salou: Photocall per provar les ulleres, afegir complements nadalencs i sorprendre la comunitat digital amb un nou look.

-Comercial Nacel S.A.: Tallers de rebosteria amb Lia Naya, un dolç viatge al centre del paladar.

-Cotton: Tast a cegues de matalassos per descobrir l'univers dels somnis i del bon descans.

-Fernans: Sessions personalitzades de maquillatge per aprendre a fer-ho d'una manera ràpida i seguint les noves tendències del make-up.

-Freakshop Salou: Exposició d'articles de la pel·lícula "Retorn al futur", i desfilada de personatges de Star Wars, amb photocall i sortejos.

-La Turroneria de la Ibense: Encesa de llums de l'aparador de Nadal, amb una degustació de torrons artesans i vins, i l'actuació del Ball de Pastors.

-Melé: Una personal shopper explicarà a les clientes els colors, dissenys i peces que més els hi afavoreixen, segons l'estil, físic i caràcter de la persona.

-Pekes: Taller de tenyit de samarretes per viure un festival de colors.

-Quky Moda Infantil: Taller de maquillatge artístic, amb pica-pica dolç, tatoos no tòxics i sorteig d'un xec regal.

-R&X: La personal shopper Magda Simó assessorarà els participants per aconseguir un millor look i treure més partit a la seva imatge.

-El Rebost Natural: Sessió per conèixer la gamma de cosmètics bio i endinsar-se en un món de productes naturals i hàbits saludables.

-Salutissim S.L.P: Taller d'automaquillatge amb la maquilladora professional Silvina Ruggieri.

-Travieso Bebé: Classe de lactància amb unes infermeres del Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou.

-Carnisseria Lo Boté: Elaboració d'un menú de Nadal amb productes de l'establiment, i sorteig d'un àpat festiu per a 2 persones.

-Servi Zoo: Prova del servei d'estètica canina, amb raspallat i manicura per a gossos de fins a 12 kg.

Notícies relacionades