Euroports Ibérica, Glogal-Talke i Ars Alendi, guardonades en la nit dels premis APPORTT

Juan Antonio Ramírez va rebre també una distinció per la seva professionalitat en la dissetena edició d'aquests guardons

Una imatge de tots els premiats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

APPORTT és una Agrupació d'Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l'activitat marítima. Les seves línies d'actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis.

L’Agrupació per la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) va entregar ahir a la nit els seus premis a la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat d'empreses de l'àmbit portuari de Tarragona en el que suposava la dissetena edició d’aquests guardons.

Així, l’empresa Euroports Iberica TPS Sluroports Ibérica TPS, S.L. va rebre el premi com a empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona per haver projectat el port en el tràfic de pasta de paper, minerals i agroalimentaris i en aquest 2019 haver organitzat el "PPI Transport Symposium" reunint un gran nombre de representants i expositors de 25 països diferents. Per la seva banda Global-Talke, S.L. va ser guardonada en la categoria d’Innovació i Emprenedoria pel seu esperit emprenedor en construir una gran planta de 40.000 m2 de superfície per a la recepció i manipulació de la mercaderia procedent del Port de Tarragona. Ars Alendi va rebre el premi a la Qualitat i Sostenibilitat per l'aposta pel ferrocarril que els ha permès aconseguir una cadena logística molt més sostenible al reduir considerablement l'empremta del carboni.

Finalment, va haver-hi un altre premiat, però no una empresa, sinó un professional. Així, Juan Antonio Ramírez Serrano va rebre el guardó per la seva gran professionalitat, eficiència i compromís en el treball a la terminal de Tarragona mercaderies, especialment per la qualitat del servei ferroviari.

Notícies relacionades