La Cambra de Reus celebra una jornada sobre la FP Dual a Flix

És la segona iniciativa d'aquesta mena de l'ens cameral aquesta setmana després de la que va fer a Falset

Un moment de la jornada que s'ha celebrat avui a Flix. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Flix

La coordinadora Territorial d'Ensenyaments Professionals a les Terres de l'Ebre, Mari Fandós, i la directora de l'IES Flix, Mar Carranza, han analitzat les necessitats expressades pels empresaris i han explicat les opcions que en aquest sentit ofereix el sistema educatiu.

La jornada sobre FP Dual que la Cambra de Comerç de Reus ha celebrat avui a Flix ha reunit a un total d’una dotzena d’empreses de la Ribera d’Ebre i representants del sector educatiu. Aquesta és la segona iniciativa d’aquesta mena de l’ens cameral aquesta setmana perquè dilluns va organtizar el mateix esdeveniment a Falset, dins de la seva política de descentralització.

La coordinadora Territorial d'Ensenyaments Professionals a les Terres de l'Ebre, Mari Fandós, i la directora de l'IES Flix, Mar Carranza, han analitzat les necessitats expressades pels empresaris i han explicat les opcions que en aquest sentit ofereix el sistema educatiu. La jornada s'ha acabat amb l'anàlisi d'un cas d'èxit, el que ha explicat el cap de Formació de l'Associació Nuclear Ascó Vandellòs II (ANAV), Rafael Díaz, que ha compartit l'experiència d'aquesta empresa amb l'FP Dual.

A l’acte també hi ha assistit l'alcalde de Flix, Francesc Barbero, i la delegada comarcal de la Cambra de Reus a la Ribera d'Ebre, Pilar Ortega.

Notícies relacionades