Rècord de visitants i d'empreses participants a la Fira de l'Ocupació de la Cambra de Tarragona

Més de 2.500 persones han passat pel Recinte Firal, un 40% més que l'any passat; la xifra d'empreses es va enfilar fins a les 60

Una imatge de l'afluència de visitants a la fira. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

"Un cop més es demostra que la proposta creix edició rere edició, fruit de la bona feina de preparació i organització”, ha dit la presidenta de la Cambra Laura Roigé.

La Cambra de Tarragona ha registrat avui una xifra rècord de visitants a la seva Fira de l’Ocupació que s’ha celebrat al Recinte Firal de la capital del Tarragonès. Segons les dades que ha facilitat l’ens cameral, un total de 2.500 persones s’han apropitat a la fira, una xifra que suposa un increment de gairebé el 40% en relació amb l’any passat, quan el nombre de visitants va ser de 1.800. A més, la quantitat d’empreses que hi han participat també va ser la més alta de sempre, amb un total de 60.

"Un cop més es demostra que la proposta creix edició rere edició, fruit de la bona feina de preparació i organització, però també per la posada en marxa d'un model que no busca altra cosa que la utilitat i donar un servei a la societat i a les empreses. Per nosaltres és un orgull afavorir i ajudar a que empreses que necessiten contractar disposin d'una marc tant idoni com aquest per contactar amb persones que busquen feina", diu Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona.

Notícies relacionades