Reus acollirà la fira del turisme de muntanya Esquiades SnowFun

Més de 25 expositors vinculats al turisme i a la neu hi participaran l'11 i 12 de novembre

La fira Esquiades SnowFun convertirà Reus en l'epicentre del turisme de muntanya. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Esquiades SnowFun, la primera fira de neu experiencial, es convertirà en l'epicentre del turisme de muntanya els pròxims 11 i 12 de novembre a Reus. L'esdeveniment, enfocat sobretot a l'experiència del client, serà un espai dinàmic i interactiu, tant pels esquiadors com per aquelles persones que no han esquiat mai.

A Esquiades SnowFun es congregaran les principals empreses i organismes vinculats a l'esquí i l'snowboard: estacions d'esquí, agències de viatges, touroperadors, allotjaments, destins de muntanya, distribuïdors de material d'esquí i premsa especialitzada en el sector.

La fira es dividirà en 5 espais que guiaran el visitant per diferents experiències amb un denominador comú: el món de l'esquí. A Esquiades SnowFun s'hi trobarà tecnologia, cuina i activitats de muntanya. Es comptarà, també, amb un espai de 1.500 m² d'exposició i d'una zona per gaudir de pel·lícules i xerrades.

A l'espai SnowTech hi haurà el simulador d'esquí més avançat del moment, que vindrà directament d'Alemanya per fer la seva primera prova a la península

Un dels principals reclams de la fira serà la tecnologia, sempre vinculada a la neu i l'esquí. A l'espai SnowTech hi haurà el simulador d'esquí més avançat del moment, que vindrà directament d'Alemanya per fer la seva primera prova a la península. D'altra banda, Sony Center Reus participarà en la fira amb una zona de videojocs amb la neu com a temàtica central, així com amb ulleres de realitat augmentada.

L'àrea més lúdica de la fira, SnowActivities, tindrà activitats relacionades amb la muntanya i l'esquí: trineus de mushing, de la mà de Grandvalira i tallers interactius de manteniment del material d'esquí isnowboard, cortesia de la marca andorrana Pic Negre.

L'estand d'Esquiades.com reunirà part de l'espai SnowCook, on es podran assaborir degustacions de cuina de muntanya.

També es podrà visitar l'Hotel Iglú de Grandvalira i provar el circuit de karts de Vallnord. Per la seva banda, el centre termal Caldea oferirà massatges gratuïts per a tots els assistents.

A més, l'estand d'Esquiades.com reunirà part de l'espai SnowCook, on es podran assaborir degustacions de cuina de muntanya. A més, la fira també comptarà amb foodtrucks amb productes vinculats a la gastronomia de muntanya.

Tret de sortida a la temporada d'esquí

L'espai més clàssic serà l'SnowExpo, on les principals estacions d'esquí de la península donaran a conèixer les novetats de cara a la pròxima temporada d'esquí. Entre les confirmades, la fira compta ja amb Grandvalira, Vallnord, Baqueira Beret, Boí Taüll, Port Ainé, Espot Esquí, La Molina, Formigal, Cerler i Panticosa, entre altres. A aquestes se sumen l'andalusa Serra Nevada i la francesa Font Romeu.

Per últim, a la zona d'SnowTalks hi haurà des de monologuistes de renom fins a tallers i xerrades d'experts en el sector per posar en comú els seus coneixements amb els assistents. També es projectarà una selecció de cinema de neu, organitzada per Nevasport i dirigida pel reconegut productor i escriptor Víctor Riverola.

Expositors confirmats

Estacions d'esquí

- Grandvalira

- Vallnord

- Aramón (Formigal, Cerler, Panticosa, Javalambre i Valdelinares)

- Boí Taüll

- FGC (Port Ainé Espot Esquí, Vallter 2000, Vall de Núria i La Molina)

- Baqueira Beret

- Sierra Nevada

- Font Romeu

- Sataski (Alpe d'Huez)

Partners d'Andorra

- Pierre Vacances

- Turisme Andorra

- Caldea i Inúu

- Pic Negre

Cadenes hoteleres

- Hotansa

- Pierre & Vacances

- Abba Hoteles

- Evenia Hoteles

- Apartamentos 3000

- Plaza Hotels Andorra

- Hotel Piolets Park

Altres partners rellevants

- Nevasport

- Madrid SnowZone

- Garmin

- uShuss!

- Sony Center Reus

- Subaru

Notícies relacionades