Reus convocarà quatre taules de treball per afrontar la crisi econòmica pel coronavirus

És la primera mesura de la cimera de l'Ajuntament de la ciutat amb els agents econòmics i socials que s'ha fet aquest migdia

Una imatge de la reunió mitjançant videoconferència. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Hi haurà una taula del món de l'empresa, del comerç, de l'hostaleria i del turisme amb representants de cada sector, de la universitat, dels sindicats i del propi ajuntament; i es tindrà en compte l'opinió dels diferents gremis professionals.

Quatre taules de treball específiques per combatre la crisi econòmica que ja és aquí arran del coronavirus. Aquesta és la principal mesura que ha aprovat l’Ajuntament de Reus en coordinació amb els agents socials i econòmics de la ciutat en una cimera que s’ha fet aquest migdia telemàticament.

Així, hi haurà una taula del món de l'empresa, del comerç, de l'hostaleria i del turisme amb representants de cada sector, de la universitat, dels sindicats i del propi ajuntament; i es tindrà en compte l'opinió dels diferents gremis professionals.

A la reunió mitjançant videoconferència hi ha assistit la Cambra de Comerç de Reus, APIR, PIMEC, CEPTA / Foment Reus Empresarial, Clúster TIC, Unió de Botiguers de Reus, CC El Pallol, El Tomb de Reus, La Fira Centre Comercial, Eix Comercial Passeig Prim, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, CCOO i UGT. Per part de l'Ajuntament,  l'alcalde, Carles Pellicer, la vicealcaldessa Noemí Llauradó, la regidora d'Hisenda Mariluz Caballero, el regidor d'Empresa i Ocupació Carles Prats, la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès  i la regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles.

En la cimera també s’ha acordat treballar de forma consensuada per revertir la crisi econòmica actual.

Notícies relacionades