La Generalitat anuncia que l'empresa STS-Grup gestionarà la residència Nostrallar dels Pallaresos

El centre, que ha patit diverses defuncions arran de l'epidèmia de Covid-19, estaVa sent gestionada fins ara per la Fundació Catalana Privada de Suport a la Gent Gran

Una imatge de la residència Nostrallar. FOTO: ACN.
Redacció / Els Pallaresos

Segons el departament de Salut, STS-Grup quedaria exonerada de totes les responsabilitats en què es pugui haver incorregut fins la data de l'entrada en la gestió del centre, on han mort 27 persones fins ara.

L’empresa STS-Grup podria gestionar la residència Nostrallar dels Pallaresos els pròxims dies. Així ho ha anunciat el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya arran del que ha succeït en el centre les últimes setmanes. La residència, que té capacitat per a 210 persones (95 places són concertades i 115 privadesI i que registra actualment una ocupació de 120 llits, ha patit diverses defuncions per Covid-19. De fet, Nostrallar registrava 27 morts fins ahir.

Segons explica el departament de Salut, “les decisions de l'equip tècnic de treball entre la Regió Sanitària Camp de Tarragona i els serveis territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies” han decidit que sigui STS-Grup qui gestioni el centre en lloc de la Fundació Catalana Privada de Suport a la Gent Gran, que és qui ho feia fins ara.

Un cop es produeixi aquest canvi, explica Salut, es comunicaria als residents i a les seves famílies el canvi de titular amb la subrogació dels drets i deures dels seus contractes. STS-Grup quedaria exonerada de totes les responsabilitats en què es pugui haver incorregut fins la data de l'entrada en la gestió del centre. Pel que fa a recursos humans, es realitzaria la subrogació dels treballadors amb la preservació de tots el seus drets i dels seus deures establerts en els seus contractes.

Notícies relacionades