L'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre vol desestacionalitar la temporada turística per superar la crisi del coronavirus

La gastronomia ha de ser, segons els responsables de l'AEHTE, un dels principals focus d'atracció de visitants

Fran López, del restaurant Villa Retiro, un dels membres del consell d'experts. FOTO: ACN.
Redacció / L'Ampolla

Un consell d'experts format pels tres xefs ebrencs amb estrella Michelin, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà assessrora la junta de l'AEHTE presidida per Juani Piñana.

Les Terres de l’Ebre vol convertir en temporada turística tot l’any. Davant de la crisi econòmica que seguirà a la sanitària produïda pel coronavirus, l'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre (AEHTE) ha decidit desestacionalitzar el turisme a les comarques ebrenques i utilitzarà la gastronomia com a un dels principals focus d’atracció de visitants. Així, un consell d'experts format pels tres xefs ebrencs amb estrella Michelin, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà assessrora la junta de l’AEHTE presidida per Juani Piñana.

“Hem d'aconseguir que la gent que vingui al territori se'n vagi enamorada, perquè és el que sabem fer millor. Quan vinguin que no se'ns escapin, que reconeguin que es menja bé, que se'ls tracta bé i que tenim un gran potencial que és la nostra humanitat", diu el xef Vicent Guimerà.

“Partim de l'alta gastronomia, apuntem alt i estarem a l'altura per dinamitzar el territori amb un producte de luxe un entorn verge i l'experiència de diverses generacions dedicades al gremi", explica Francesc Pintado, president de l'Associació d'Hosteleria provincial de la qual forma part l’AEHTE des de fa una any, data de la seva fundació. Actualment, té 80 associats.

Notícies relacionades