La ‘Reus Viu el Vi’ supera el seu rècord històric

En els tres dies de fira, s’han superat les degustacions venudes respecte la passada edició

La Reus Viu el Vi s’ha celebrat durant tot el cap de setmana a la Plaça de la Llibertat.
Redacció / Reus

La nova edició de la 'Reus Viu el Vi' va tancar portes ahir diumenge confirmant que ha estat l'edició més multitudinària. El certamen, que aplega als cellers de les Denominacions d'Origen de l'àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus (Baix Camp, Priorat, Conca de Barberà, Terra Alta i Ribera d'Ebre) va superar en un 10% les xifres de les edicions més concorregudes, i va servir 60.000 tastos de vi i prop de 33.000 degustacions gastronòmiques. L'Ostrada Solidària, celebrada dissabte al matí en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, també va esgotar existències.

Davant d'aquests registres, el President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha manifestat la seva satisfacció per com la fira "ha esdevingut una cita ineludible del calendari vinícola del país, capaç de generar una gran capacitat d'atracció i reforçar, així, el posicionament dels cellers del territori." Sanromà ha aprofitat, també, per anunciar que pel 2018 es farà una celebració extraordinària del certamen "coincidint amb la desena edició de la fira i que servirà per agrair a totes aquelles persones i empreses que ens han fet confiança a l'hora de treballar per convertir la Reus Viu el Vi en una de les fires de referència del país". Precisament pel que fa a l'edició de 2018 aquesta es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny a la plaça de la Llibertat.

La Fira del vi de les DO de la Cambra és una iniciativa de la mateixa corporació, amb el suport de l'Ajuntament de Reus i el patrocini de Vermut Miró i Més Salut i Treball. El certamen compta, també, amb la col·laboració dels Consells Reguladors de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta.

Notícies relacionades