Vila-seca posa un marxa un servei d'orientació per a autònoms i empreses per fer front a la crisi de la Covid-19

Serà gratuït i oferirà assessorament en l'àmbit jurídic, econòmic i laboral

L'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa un nou servei d'atenció a empreses i autònoms. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

D'altra banda, el Servei d'Orientació a Treballadors i Empresa també oferirà assessorament, suport i acompanyament per al redisseny d'estratègies de negoci pel manteniment de l'activitat i adaptació a l'entorn postcovid, a través de 2 webinars gratuïts.

L’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa un servei d’orientació a empreses i autònoms per tal que aquests puguin superar la crisi econòmica arran de la pandèmia de coronavirus.  Amb el nom Servei d'Orientació a Treballadors i Empresa, oferirà assessorament gratuït en els àmbits jurídic, econòmic i laboral. Es preveu que el servei finalitzi a finals de l’any i els interessats, segons expliquen des del consistori, poden contactar amb els responsables del servei a través de whatsapp (699 37 42 88) i correu electrònic (sote@vila-seca.cat).

D'altra banda, el Servei d'Orientació a Treballadors i Empresa també oferirà assessorament, suport i acompanyament per al redisseny d'estratègies de negoci pel manteniment de l'activitat i adaptació a l'entorn postcovid, a través de 2 webinars gratuïts (continguts formatius que s'imparteixen a través d'internet). Aquest servei, que es prestarà de forma individual i en sessions grupals, està dirigit especialment a comerços, activitats de serveis, restauració i bars de Vila-seca.

Concretament un webinar s'adreçarà al sector comerç i serveis i l'altre, al sector de restauració i bars. Aquests webinars, d'una setmana de durada, constaran de tres àmbits de treball: sessions streaming, treball individual i experiència d'interacció, a través de la plataforma Zoom.

Notícies relacionades