Salou obté la "Marca Golf"

La presència de les instal·lacions del Lumine Golf Club al municipi ha permès la ciutat aconseguir aquest segell de promoció turística

D'esquerra a dreta: Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, Pere Granados i Agustín García Pascual, director de Lumine Golf Club. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

El Lumine compta amb tres camps de golf de campionat, dos d'ells dissenyats per Greg Norman. El Camp Hills, que és el que ofereix les vistes més espectaculars als jugadors; el Camp Lakes; i el Camp Ruins. A més, compta amb diversos restaurants i l'exclusiu Beach Club, un complex que integra diverses piscines a peu de platja.

Salou té un altre argument per convèncer els turistes d’aterrar al seu municipi. La ciutat acaba d’aconseguir el segell “Marca Golf” que s’atorga a s'atorga a empreses i entitats que ofereixen propostes específiques d'experiències, activitats i serveis especialitzats i dirigits als diferents segments de la demanda de golf. Inclou els camps de golf, els resorts de golf, els allotjaments i les agències de viatges especialitzades, les empreses de serveis i les entitats de promoció turística.

El principal valedor per aconseguir aquest distintiu sobre aquest esport ha estat el Lumine Golf Club, les instal·lacions del qual estan situades en part al municipi. El Lumine compta amb tres camps de golf de campionat, dos d'ells dissenyats per Greg Norman. El Camp Hills, que és el que ofereix les vistes més espectaculars als jugadors; el Camp Lakes; i el Camp Ruins. A més, compta amb diversos restaurants i l'exclusiu Beach Club, un complex que integra diverses piscines a peu de platja.

Salou és una destinació turística sostenible i respectuosa amb la natura. Hem aconseguir aquesta marca gràcies a una feina ben feta, unes instal·lacions magnífiques i una oferta que ja existia”, diu Pere Granados, alcalde de Salou.

Notícies relacionades