Repsol nomena Javier Sancho com a nou director del complex de Tarragona

Substitueix Josep Francesc Font, que a partir de l'1 de setembre ocuparà la direcció de Serveis de Producció i Logística de Repsol Química a nivell global

El nou director de Repsol a Tarragona Javier Sancho. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Segons la companyia, aquests nomenaments s'han fet per promoure, entre d'altres iniciatives, la digitalització i les noves formes de treball amb l'objectiu que Repsol sigui una companyia zero emissions l'any 2050.

Canvi en el comandament del complex que Repsol té a la demarcació de Tarragona. Javier Sancho será el nou director en substitució de Josep Francesc Pont que n’ha estat el director des de l’any 2014 i ara ocuparà la direcció de Serveis de Producció i Logística de Repsol Química a nivell global. El relleu es produirà l’1 de setembre.

Segons la companyia, aquests nomenaments s’han fet per promoure, entre d’altres iniciatives, la digitalització i les noves formes de treball amb l’objectiu que Repsol sigui una companyia zero emissions l’any 2050.

Javier Sancho Hernández (Reus, 1967)és llicenciat en Ciències Químiques per la Facultat de Ciències Químiques de Tarragona (Universitat de Barcelona) i Màster en Programa de Desenvolupament de Directius (PDD) per l'escola de negocis IESE. Sancho va ingressar a Repsol l'agost de 1991 i en els seus gairebé 30 anys a la companyia ha ocupat diverses posicions en el Complex Industrial de Tarragona en els departaments de Gestió de Qualitat, Laboratori, Processos, Producció, Planificació i Control, i Seguretat. L'any 2007 va ser designat com a Subdirector de Serveis Tècnics i el 2008 com a Subdirector de Seguretat, Qualitat i Medi Ambient del Complex Industrial de Tarragona. El 2012 va ser nomenat com a Director General d'Asfaltos Españoles S.A. (ASESA), empresa participada per Repsol Petróleo, S.A. i CEPSA S.A.U., dedicada al refinament del petroli i especialitzada en la producció de betum asfàltic. En l'àmbit de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), l'any 2012 va ser President de la Comissió de Medi Ambient i, el 2014, Vicepresident de l'Associació.

L'any 2017 va ser designat com a director de la refineria de Repsol a La Corunya, a on seguirà fins a principis del proper mes de setembre, moment en el qual tornarà a Tarragona per fer-se càrrec de la Direcció del Complex Industrial de Repsol. Sancho és membre del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària A Coruña i del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç A Coruña.

Notícies relacionades