Reus preveu generar un impacte d'1,2 milions d'euros en els comerços de la ciutat gràcies als bons de consum local

Són uns vals de descompte en diversos establiments adherits i en els quals l'Ajuntament ha destinat 400.000 euros

Un moment de la presentació de la campanya. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

Només s'hi podran sumar els comerços que no sobrepassin la cinquantena d'empleats. A la vegada, les tendes d'alimentació i les farmàcies hauran d'acreditar haver patit una caiguda, com a mínim, del 60% de la facturació a causa de la covid-19.

La ciutat de Reus ha posat en marxa la campanya de bons de descompte en els comerços locals que preveu un impacte per a l’economia del municipi d’1,2 milions d’euros. El onsistori injectarà 400.000 euros en els bons descompte i els comerços adherits, que hauran d'estar registrats a la base de dades d'activitats de l'Ajuntament de Reus, es podran identificar amb un distintiu a l'aparador. La campanya s'engega amb el suport de la Unió de Botiguers de Reus i el Tomb de Reus.

Amb la prioritat d'afavorir el petit comerç, només s'hi podran sumar els comerços que no sobrepassin la cinquantena d'empleats. A la vegada, les tendes d'alimentació i les farmàcies hauran d'acreditar haver patit una caiguda, com a mínim, del 60% de la facturació a causa de la covid-19. La iniciativa s'emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i Social per contrarestar els efectes de la pandèmia.

Un cop els bons es posin en circulació, els establiments adherits a la campanya els podran acceptar aplicant el descompte als seus clients de manera immediata en el moment de la compra. Els establiments adherits justificaran els bons rebuts introduint el tiquet de compra i el corresponent codi QR mitjançant una App gratuïta i de fàcil ús. Els bons justificats seran cobrats per transferència bancària la setmana següent.

Notícies relacionades