Els càmpings de la ciutat de Tarragona reforcen les mesures de seguretat

La capital del Tarragonès és la ciutat de la demarcació que compta amb més segells "Safe Tourism Certified"

Una imatge del càmping Las Palmeras. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els establiments de la ciutat compten, en la seva gran majoria, amb el segell "Safe Tourism2 de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica l'excel·lència de les seves instal·lacions per minimitzar els riscos generats per la pandèmia

En el pic d’una temporada turística atípica els càmpings no abaixen la guàrdia. Els negocis que formen part de l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat -integrada pels set establiments de el terme municipal de Tarragona: Les Salines, Platja Llarga, Les Palmeres, Torre de l'Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia-han intensificat els protocols de seguretat han decidit sotmetre’s a constants auditories per refermar el compliment dels plans de contingència elaborats sota les recomanacions de el Pla d'Acció anti-Covid 19 de la Generalitat de Catalunya.

Els establiments de la ciutat compten, en la seva gran majoria, amb el segell “Safe Tourism2 de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica l'excel·lència de les seves instal·lacions per minimitzar els riscos generats per la pandèmia. De fet, Tarragona és la ciutat que més càmpings registra amb aquesta certificació de tota la demarcació. Així, les comarques tarragonines, a més, concentren el número més grans de segells de seguretat (34) de tot l’estat.

"Entre tots hem de potenciar la imatge de Tarragona, una zona amb una cobertura sanitària excel·lent i unes empreses turístiques preparades per oferir una experiència de vacances atractiva i segura”, diu Agustí Peyra, president de Càmpings Tarragona Ciutat.

Notícies relacionades