Conveni entre PIMEC i REDESSA per a l'assessorament a empreses i emprenedors

Càpsules de formació i innovació empresarial i trobades entre empresaris, emprenedors i assessors experts, són algunes de les activitats fruit de la col·laboració

La xerrada del CEO de Factor Energia , a l'octubre, una de les activitats que s'ha fet en el marc del conveni. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

PIMEC ha realitzat enguany diferents tipus d'activitats a través del conveni que ha subscrit amb l'Ajuntament de Reus i REDESSA. La col·laboració es basa en l’assessorament a empreses i emprenedors i l'organització de càpsules d'innovació empresarial. Demà, dimarts 28 de novembre, a les 9:15 hores, es farà la segona de les càpsules de formació previstes al conveni, “Les claus de la reforma del treball autònom”, a Tecnoredessa, a l'Edifici Tecnoparc.

La confederació patronal PIMEC, que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses i dels autònoms, i l’Ajuntament de Reus, a través del Centre d’Empreses de Reus, REDESSA, han treballat enguany en la formació i l’assessorament a emprenedors i empreses. La primera de les sessions d'aquestes característiques realitzades en el marc del conveni va ser la conferència a càrrec del CEO de Factor Energia, Emili Rousand que es va fer el passat mes d'octubre. Demà dimarts 28 de novembre, a les 9:15 hores a Tecnoredessa, la jornada sobre la llei d’autònoms comptarà amb les explicacions del director jurídic territorial de Mutua Universal, Pedro López, qui explicarà algunes mesures pràctiques pel professional autònom.

El conveni també preveu la realització de  sessions d'assessorament estratègic per a cinc empreses

Fent balanç del conveni, que finalitza el pròxim 31 de desembre, el regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de REDESSA, Marc Arza, ha assegurat que la col·laboració “ens permet per oferir formació complementària als professionals que s'adrecen als nostres centres d'empreses i a la vegada, assessorament empresarial especialitzat i estratègic pel creixement de les empreses”.

El conveni també preveu la realització de dues sessions de contrast -sessions d'assessorament estratègic- per a cinc empreses. La primera sessió, que va fer-se la setmana passada, ha servit per a posar en contacte a cinc empreses o emprenedors amb un comitè d'experts per contrastar el seu model de negoci i obtenir idees i consells que permetin identificar els factors clau per al seu creixement. Això permet que s'identifiquin oportunitats i àrees de millora i es defineixen les accions prioritàries a afrontar a l'empresa i les claus per fer créixer el negoci. La reunió de seguiment que tancarà aquestes sessions de contrast es farà durant el mes de desembre. Les cinc empreses participants són de sectors diversos que van des de salut fins a la formació, l'hostaleria, el màrqueting i les activitats esportives.

Notícies relacionades