El Port invertirà gairebé 100.000 euros en la millora Punt d'Inspecció Fronterer

Són quatre cambres figorífiques que utilitzaran un nou gas més respectuós amb el medi ambient

Una imatge de les cambres del PIF. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Amb capacitat d'emmagatzemar productes congelats o frescos, aquestes cambres treballen en temperatures d'entre 0 °C o -25 °C, segons les necessitats

El Port de Tarragona ha posat en marxa un procés de millora del Punt d'Inspecció Fronterer (PIF), que compta amb quatre cambres frigorífiques que serveixen per a emmagatzemar productes que arribin al Port i que per circumstàncies duaneres o sanitàries han de passar un temps a les instal·lacions de l’Autoritat Portuària.

Així, el Port millorarà les quatre cambres existents i en construirà una de nova, un fet que suposarà una inversió de 96.455,64 euros.

La millora comptarà amb canvis tecnològics en quatre cambres frigorífiques, canviant el tipus de gas amb al que funcionen per un de més respectuós pel medi ambient, anomenat R449A. La nova cambra frigorífica també comptarà amb aquesta nova tecnologia i al mateix moment ampliarà la capacitat del propi PIF. Amb capacitat d'emmagatzemar productes congelats o frescos, aquestes cambres treballen en temperatures d'entre 0 °C o -25 °C, segons les necessitats. Les actuacions afecten a les instal·lacions de refrigeració de productes d'origen animal de consum humà, productes d'origen animal de consum no humà i de productes d'origen no animal de consum humà.
 

Notícies relacionades