La 26a Nit del Comerç i Turisme de Reus distingeix el comerç local

El Premi Turisme de Reus s'ha concedit a Josep Maria Borrell i Colmado Baró s'ha endut el guardó de la Cambra de Comerç

El sector del turisme i comerç de Reus ha celebrat la seva trobada anual. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La 26a Nit del Comerç i Turisme de Reus, ha celebrat aquest dijous 30 de novembre, a Cal Massó, com la trobada anual dels sectors comercial i turístic de la ciutat i dels productors de la DOP Siurana. L'acte està organitzat per l'Agència Reus Promoció amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus, el Tomb de Reus, el Consell Regulador DOP Siurana, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, el Mercat Central i el Gremi de Forners de Reus i comarca.

Durant la Nit de Comerç i Turisme es lliuren les diferents distincions que atorguen l'Agència Reus Promoció, el Tomb, la Unió de Botiguers de Reus, el Tomb de Reus, el Consell Regulador de la DOP Siurana, la Cambra de Comerç, el Mercat Central i del Gremi de Forners de Reus i Comarca.

Aquest any l'Agència de Promoció de Ciutat ha concedit el Premi Turisme de Reus a Josep Maria Borrell, de l’Agència de Publicitat Borrell, i el Premi Iniciativa Turística a l'operador de viatges Anex Tour. La Unió de Botiguers ha atorgat el premi U a la Trajectòria Comercial i Innovació a Rosa Lucas, el Premi U a la Trajectòria Històrica a Elèctrica R.Martí i el Premi U als Nous Emprenedors Comercials, a Beana.

El premi que atorga el Consell Regulador de la DOP Siurana, el Premi Entenedor de l'Any que distingeix el millor prescriptor de l’oli Siurana se l’ha endut el tàndem format pels xefs Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro del premiat Restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin.

El premi “Ser Botiguer” de la Cambra de Comerç de Reus ha anat a parar al Colmado Baró en la seva setena edició. El Gremi de Forners de Reus ha reconegut el Gastropub As de Copes. El premi que cada any dona el Mercat Central, l’ “Imprescindibles del Mercat”, se l’han endut enguany els germans Albert i Alfredo Arenal. El Tomb de Reus ha premiat com a millor dependenta Juli Cebrian, de la Perfumeria Júlia i Joan Adell Nolla, de les botigues Xicalla, per la seva implicació en el bon funcionament i bona entesa, ha estat el “Cap de carrer”.

Notícies relacionades