Javier de Benito, nou director general adjunt d'Iqoxe

El nomenament respon, segons l'empresa, al reforç del seu equip gestor

El nou director general adjunt d'Iqoxe, Javier de Benito. FOTO: CEDIDA.
Redacció / La Canonja

També s’ha incorporat Carles Gasco com a cap del departament de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient.

Iqoxe ha decit posar en marxa la renovació dels seu equip gestor. Així, l’empresa ha anunciat la incorporació de Javier de Benito com a director general d’adjunt de la planta que la companyia té a La Canonja. De Benito treballarà amb Joan Manuel Rodríguez Prats en la posada en marxa de totes les instal·lacions.

De Benito és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universidad Complutense de Madrid i va realitzar un Management Development Program (PDD) a l'IESE Business School. El nou director compta amb una àmplia experiència tant en el sector industrial com en el químic i durant la seva última etapa ha estat desenvolupant el seu treball a Maxam, un grup amb presència en 45 països i hereu de l'antiga Sociedad Española de la Pólvora, companyia creada per Alfred Nobel l'any 1872.

A part d'apuntalar la direcció d'empresa, també es pretén reforçar el departament de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient, amb el nomenament de Carles Gasco com a nou director de l'àrea.

Finalment, IQOXE també preveu la incorporació d'un nou director de producció de la planta de derivats que reporti a la direcció general i que ocupi funcions similars a les assumides pel director de la planta d'òxid de etilè, Ferran Cabré.

Notícies relacionades