PIMEC debat amb els representats econòmics de les diferents candidatures les propostes de les pimes

Segons el president de PIMEC, les eleccions han de servir per garantir l'estabilitat política i jurídica que necessita el pais per a la seva activitat econòmica

PIMEC ha assegut als representants de les diferents forces polítiques per debatre l'actual situació política. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Barcelona

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim diumenge, 21 de desembre, PIMEC ha celebrat avui un debat electoral entre els representants de l'àmbit econòmic i empresarial de les diferents candidatures. El president de PIMEC, Josep González, ha lliurat els representants polítics les “Propostes PIMEC per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2017”, un document de propostes per tal de millorar l'entorn en què operen les pimes i autònoms.

El document recull al voltant de 150 propostes concretes, debatudes per experts en cada una de les matèries, agrupades en dotze àmbits temàtics: millora normativa i processos administratius, finançament, fiscal, laboral, educació, formació i ocupació, emprenedoria, internacionalització, recerca i innovació, infraestructures i energia, sector públic i comerç.

Josep González ha assenyalat que "les eleccions del 21-D han de servir per garantir, siguin quins siguin els seus resultats, l'estabilitat política i jurídica que necessita el país per a la seva activitat econòmica, la inversió i la generació d'ocupació de qualitat". En aquest sentit, el president de la patronal catalana ha afegit que "és necessari que els partits polítics facin una lectura constructiva dels seus resultats, i inverteixin els màxims esforços possibles per arribar a acords que garanteixin la governabilitat del país, posant aquesta última per davant d'altres interessos que, sent legítims, poden perjudicar la nostra economia".

El debat d'avui ha comptat amb la participació de Ramir de Porrata de Junts per Catalunya, Albert Castellanos d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Garcia de Ciutadans (C's), Alícia Romero del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Parés de Catalunya en Comú, Santiago Rodríguez del Partit Popular de Catalunya (PPC) i Albert Botran de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

Notícies relacionades