Sis projectes turístics de la demarcació guanyen el premi Jordi Cartanyà de la Diputació

El guardó, amb una dotació total de 30.000 euros, ha volgut reconèixer iniciatives empresarials impulsades pel sector a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en el marc de la Covid-19

Una fotografia de grup dels premiats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els vencedors han estat el Tast Clandestí, Respira Montblanc, l'Estació Nàutica de la Ràpita, Neo Travel, Navegacions Tortosa i Camins Km0.
 

La Diputació de Tarragona ha reconegut iniciatives empresarials impulsades pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en el marc de la Covid-19, i per a fer-ho ha guardonat sis projectes empresarials amb el premi Jordi Cartanyà, que té una dotació total de 30.000 euros. Els guanyadors han estat Els vencedors han estat el Tast Clandestí, Respira Montblanc, l'Estació Nàutica de la Ràpita, Neo Travel, Navegacions Tortosa i Camins Km0.

En total, s'han presentat al premi 32 projectes d'arreu de la demarcació de Tarragona. En la categoria de 'Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible' han estat reconeguts El Tast Clandestí (Deltebre), una experiència enoturística adaptada a la COVID, en un espai obert i els productes degustats de
proximitat, i Respira Montblanc, un projecte coral, en el qual participen 23 empreses de Montblanc i entorn.

Pel que fa a la categoria de 'Millor proposta d'eines i aplicació de noves tecnologies per a la comercialització turística', els premiats són l'Estació Nàutica de la Ràpita, per la seva landing page (pàgina d'inici enfocada en convertir visitants en potencials clients) que estimula la venda d'experiències nàutiques com a regal a través de codis QR, i Neo Travel (Reus), per el desenvolupament d'un nou producte en línia adreçat al públic final. I en la categoria de 'Millor creació de noves experiències turístiques' s'ha guardonat Navegacions Tortosa, que han adaptat els seus serveis a la situació amb una nova embarcació amb menys calat per poder continuar amb els recorreguts, i Camins Km 0 (Valls), un projecte cooperatiu i en xarxa que fomenta l'activitat econòmica sostenible a l'Alt Camp, promovent experiències turístiques basades en els productes km0, cultura local autèntica i la descoberta del territori.

"Des de la Diputació de Tarragona continuarem fent costat tant a les empreses turístiques com als municipis, grans i petits, invertint en una promoció positiva. La crisi causada per la Covid-19 ens repta a convertir aquest escenari, abans mai imaginat ni desitjat, en un nou futur que requereix el compromís de totes les institucions, i també de l'àmbit privat", ha dit Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona.
 

Notícies relacionades