Tornen els Bons Reus

L'Ajuntament de la capital del Baix Camp ja prepara una nova tongada d'aquestes butlletes que serveixen per a reactivar els negocis de la ciutat

Una imatge de la presentació de la segona tongada dels Bons Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

L’alcalde Pellicer assegura que els bons han despertat l’interès d’altres ciutats, que podrien adoptar el mateix sistema.

Reus prepara una nova campanya dels Bons Reus, iniciativa que ha tingut molt bona acollida a la ciutat. L'Ajuntament, però, ha remarcat que es tracta d'una mesura excepcional pensada per a situacions complexes com l'actual, que els recursos són limitats i que en cap cas no pot perpetuar-se. Des del consistori es volen tornar a posar en circulació els bons per incentivar l'economia local. Els bons, que segons l'alcalde han despertat l'interès d'altres poblacions del país i de l'Estat, s'emmarquen en el segon pla de reacció econòmica i social que impulsa l'Ajuntament amb unes línies de treball que no diferiran massa del primer, segons Pellicer. "No comptem amb bones dades", ha afirmat l'alcalde. A Reus hi ha unes 8.000 activitats econòmiques.

Notícies relacionades