La Diputació impulsa una formació per a generar nous productes turístics

Seran 10 sessions virfuals que es faran entre el 29 de gener i el 22 de març d'enguany

El cartell de la formació de turisme de la Diputació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La iniciativa forma part del PECT TurisTIC en família, un projecte de recerca i innovació a la recerca de la promoció de destinacions turístiques familiars.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha posat en marxa una formació virtual anomenada Estructuració i creació de producte turístic a les platges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que consisteix a crear nous serveis i productes turístics adreçats a un públic familiar.

La formació, que consta de 10 sessions, es farà del 29 de gener i fins al 22 de març i s’hi poden inscriure professionals i empreses turístiques de la demarcació. Les sessions tractaran temes com Introducció i transició de la digitalització a la transformació digital; Turisme familiar a les destinacions de costa i serveis de les platges; Taller: sessió de creativitat i ideació d'un producte per a turisme familiar; Copywritting per a productes turístics; Taller: sessió d'innovació i design thinking; Fotografia i vídeo; Storytelling i storydoing; Nous models de negoci disruptius i eines innovadores de promoció; Estratègies online per a la comunicació i comercialització del producte turístic, i, Tècniques de màrqueting online, benchmarking i casos d'èxit.

La iniciativa forma part del PECT TurisTIC en família, un projecte de recerca i innovació a la recerca de la promoció de destinacions turístiques familiars.
 

Notícies relacionades