El moll de Balears encara la recta final

La seva construcció implicarà la creació d'una superfície d'atracada de més de 700 metres

Una imatge de les obres del moll de Balears. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els propers passos en la construcció del Moll de Balears seran la col·locació bol·lards i defenses al mateix moment que es posen em marxa les pavimentacions en moll i esplanada.

El moll de Balears del Port de Tarragona, espai dedicat a l’atracada de creuers, encara la seva recta final. Aquesta infraestructura es troba en la seva part final i actualment una draga a omplert l’interior del moll amb 600.000 m3 de material de fons marí.

Els propers passos en la construcció del Moll de Balears seran la col·locació bol·lards i defenses al mateix moment que es posen em marxa les pavimentacions en moll i esplanada. El Moll de Balears del Port de Tarragona ja té una forma molt identificable i visible i s'espera la seva posada en funcionament a mitjans d'aquest mateix any.  

Aquesta nova infraestructura augmentarà la capacitat per a rebre més visitants i en millors condicions, amb una línia d'atracada total de 700 metres, ja que, en 240 d'aquests 460 metres de llargada, es podrà atracar en ambdós costats i s'afegeix la zona del dic de Llevant. Amb tot s'ha arribat a doblar el nombre de creuers que podran atracar simultàniament i, també, acollir els creuers més grans del món  

Notícies relacionades