La Fira d'Ocupació de la Cambra de Tarragona aplegarà més de 600 professionals de tots els sectors

Es farà de forma virtual els dies 2 i 3 de març d'enguany i hi participaran més de 30 empreses

Cartell de la Fira d'Ocupació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La fira posarà en contacte de forma efectiva i directa a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar.

La Cambra de Comerç de Tarragona organitzarà els pròxims 2 i 3 de març la Fira d’Ocupació, un esdeveniment que es farà de forma virtual a causa de les restriccions imposades per la pandèmia i que comptarà amb l’assistència telemàtica de més de 30 empreses i un total de 600 professionals de gairebé tots els sectors. La fira posarà en contacte de forma efectiva i directa a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar.

"Gràcies a iniciatives tant reeixides com aquesta ara, més que mai, es demostra la viabilitat i la necessitat d'organitzar punts de trobada per posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. És una de les millors contribucions que des de la Cambra podem fer a l'economia i la societat de les Comarques de Tarragona", diu Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona.

Notícies relacionades