L'Ajuntament de Reus es referma a dur a terme el Pla de Reactivació Econòmica

El compromís ha arribat després d'una cimera per abordar la recuperació financera del municipi

Carles Pellicer informant sobre el resultat de la cimera. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

A la "cimera" han assistit l'alcalde, la vicealcaldessa Noemí Llauradó i  representants del teixit econòmic i social de la ciutat, a més dels portaveus dels grups municipals i els regidors del Govern de Reus implicats.

“L'Ajuntament de Reus és i continuarà al costat de les persones i al costat de les empreses". Així de contundent s’ha mostrat l’alcalde de Reus, Carles Pelllicer, després de la la que s’ha anomenat Cimera per a la Reactivació Econòmica i Social de Reus. Pellicer ha refermat el compromís del consistori per donar donar continuïtat al Pla de Reactivació Econòmica i Social durant el 2021.

A la “cimera” han assistit l’alcalde, la vicealcaldessa Noemí Llauradó i  representants del teixit econòmic i social de la ciutat, a més dels portaveus dels grups municipals i els regidors del Govern de Reus implicats.

L'alcalde i la vicealcaldessa han posat de relleu que el Pla de Reactivació comptarà enguany amb una partida pressupostària similar a la de 2020. L'Ajuntament de Reus finançarà el nou pressupost amb recursos propis, llevat d'alguna injecció específica d'altres administracions.

Notícies relacionades