La Fira d'Ocupació de la Cambra de Tarragona va registrar 20.000 visites per internet

Els 32 stands virtuals de les empreses van ser el foculs de les visualitzacions, així com les sis conferències que es van fer

Cartell de la pròxima fira els dies 25 i 26 de maig. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Cambra ja prepara una nova edició que es farà el 25 i 26 de maig d'enguany, també de forma virtual. Aquesta fira de finals de maig es dedicarà a l'ocupació però també a l'emprenedoria.

La Fira de l’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona entre els dies 2 i 3 de marça va registrar 20.800 visites per internet en els 32 stands virtuals de les empreses participants. Aquestes visites, que la Cambra puntualitza que no van ser d’usuaris únics, també es van produir per a veure les sis conferències que es van fer, resgistrant una mitjana de 200 visites cadascuna.

La Cambra ja prepara una nova edició que es farà el 25 i 26 de maig d’enguany, també de forma virtual. Aquesta fira de finals de maig es dedicarà a l’ocupació però també a l’emprenedoria.

"La diferència amb les anteriors cites és que les conferències seran totes enfocades a l'emprenedoria i disposarem d'estands específics dedicats a realitzar un assessorament personalitzat a tots aquells que vulguin emprendre un nou negoci o activitat. A més, aquesta oferta s'acompanyarà d'una zona de networking on els usuaris podran interactuar amb els ponents de les conferències i resoldre els dubtes que tinguin. També hi haurà un espai speed-dating on els emprenedors podran buscar serveis per les seves empreses i oferir-ne", diu Oriol Fernández, director de la Fira.

Notícies relacionades