Arrenca el Tarragona Open Future 2021, el programa d’acceleració d’empreses tecnològiques

És una iniciativa de Tarragona Impulsa integrada a la plataforma global Telefónica Open Future

L'Open Future Tarragona arriba a la sisena edició. Les empreses seleccionades seguiran un pla d'acceleració de sis mesos.
Redacció / Tarragona

Ja ha arrencat la sisena edició del Tarragona Open Future, el programa d'acceleració empresarial adreçat a noves empreses. Aquest programa  forma part de la plataforma global Telefònica Open Future i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.  

El programa Tarragona Open Future està centrat en la promoció de projectes i startups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica en cinc sectors cabdals per al territori: salut, esport i benestar; capacitació i inclusió social; tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental; tecnologies aplicades al patrimoni, la cultura i el turisme; i tecnologies al servei de la logística i el comerç. 

Les empreses seleccionades seguiran un programa d'acceleració de sis mesos que inclou un pla de treball personalitzat per a cada startup i dissenyat conjuntament amb l'equip emprenedor; formació per a cada àrea estratègica de la startup; seguiment grupal i individual amb experts especialitzats en cada àrea; connexió amb l'ecosistema del territori i amb la xarxa global de Telefónica Open Future, implantada a disset països; accés a l'espai de treball i suport constant durant tota l'acceleració; i tres beques de fins a 3.000 € i tres anys d'acompanyament amb persones expertes un cop finalitzat el programa. 

Notícies relacionades