Vuit càmpings de Tarragona, premiats com els millors d'Europa

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona, ha estat reconeguda un any més amb les majors distincions del sector campista europeu

Els representants del sector amb els establiments guardonats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Vuit dels establiments que pertanyen a l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, han estat premiats amb les majors distincions del sector campista, que reconeixen els millors càmpings de tot Europa, després d'uns exigents processos d'inspecció i valoració dels organitzadors.

Els premis internacionals del sector campista s'han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Uns guardons que són atorgats per l'ANWB i per la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), les associacions automobilístiques de referència a Holanda i Alemanya, que integren uns 21 milions de persones. A la fira de Vakantiebeurs d'Utrecht, l'ANWB concedeix dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d'Espanya 2018 i el Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l'any 2018). Al primer han estat guardonats vuit càmpings de la Costa Daurada: càmping El Templo del Sol (l'Hospitalet de l'Infant), càmping Els Prats (Miami Platja), càmping Playa Mont-roig (Miami Platja), càmping La Torre del Sol (Miami Platja), càmping & Resort Sangulí Salou (Salou), càmping Tamarit Park (Tamarit), càmping Stel (Roda de Barà) i el Park Playa Barà (Roda de Barà).

Els guardons consoliden la completa oferta campista de la província de Tarragona i la posicionen com a referent europeu únic al sud d'Europa

Mentre que al segon, Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l'any 2018), se l’ha endut el Càmping & Resort Sangulí Salou en la Categoria a l'"Establiment amb les millors instal·lacions d'allotjament de lloguer". Aquest premi l'escullen els usuaris després d'una selecció dels millors 40 càmpings de l'any per part d'un jurat especialitzat. D'altra banda, l'ADAC, l'homònima de l'ANWB a Alemanya, ha atorgat l'ADAC Superplatz d'Espanya 2018 a diferents càmpings que destaquen per la seva qualitat i que han estat classificats i catalogats amb 5 estrelles, la màxima puntuació de l'ADAC. Els premiats de la Costa Daurada han estat: El Templo del Sol (l'Hospitalet de l'Infant), Els Prats (Miami Platja), Playa Mont-roig (Miami Platja), La Torre del Sol (Miami Platja), Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou) i Tamarit Park (Tamarit).

Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, ha mostrat el seu "orgull" per tots aquests premis rebuts "després de tots els esforços i inversions que fem constantment per innovar i millorar les nostres instal·lacions i serveis". A més, afegeix que "és una enorme responsabilitat de saber que els nostres campistes vénen als millors càmpings d'Europa".

El sector de l’acampada a Tarragona afronta una temporada amb nous reptes i importants inversions

Aquests reconeixements consoliden la completa oferta campista de la província de Tarragona i la posicionen com a referent europeu únic al sud d'Europa. També posen de manifest la important tasca que desenvolupen Càmpings Tarragona i la FEHT, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, per promocionar i donar suport als càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre que tanquen una temporada molt satisfactòria, amb una xifra rècord de més de 8,7 milions de pernoctacions, un 4% més que el 2016.

Joan Antón, assegura que "estem molt satisfets amb els resultats de l'any 2017, però ara ja toca concentrar-se en la nova temporada, fidelitzar els campistes i seguir amb la modernització de les nostres instal·lacions amb inversions importants".

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l'allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d'aquests sectors, i promoure l'àmplia i variada oferta d'allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s'executa en una sinergia entre el teixit empresarial i el sector públic a través dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya. Integra les següents organitzacions professionals: l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona; l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l'Associació d'Hotels de Tarragona; l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre; l'Associació d'Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. 

Notícies relacionades