L’Alcalde de Salou rep el cònsol d’Ucraïna per explorar la situació del turisme d’aquest país

Ucraïna és un dels mercats on la capital de la Costa Daurada vol potenciar el posicionament de la seva oferta

Redacció / Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el cònsol d'Ucraïna, Artem Vorobyov, van parlar de temes com les previsions per a aquesta temporada; la voluntat de viatjar a Salou per part dels ciutadans ucraïnesos; la importància del mercat ucraïnès per a Salou, i l'àmplia oferta existent al territori.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, va rebre fa uns dies la visita del cònsol General d'Ucraïna a Catalunya, València i Balears, Artem Vorobyov, acompanyat del cònsol Valerii Prykhodko; amb els quals va mantenir un intercanvi d'impressions i va parlar sobre qüestions relacionades amb el turisme ucraïnès; l'obertura dels mercats europeus, en el context actual de pandèmia, així com les relacions i la integració dels gairebé 300 ciutadans ucraïnesos a la capital del turisme de la Costa Daurada.

La reunió va servir també per exposar, a nivell general, les expectatives turístiques de cara a la present temporada i també per posar de manifest l'interès del mercat ucraïnès per Salou. Segons l'alcalde Pere Granados, "el nostre municipi turístic està molt interessat en rebre visitants d'Ucraïna, un mercat on volem anar per tal de fer promoció del nostre territori i de l'àmplia varietat de productes de que disposem". En aquest sentit, va esmentar, per exemple, la qualitat i la varietat vinícola, gastronòmica i patrimonial que ens envolta. També va expressar la intenció d'estrènyer relacions amb el país, que enguany, al mes de setembre, tornarà a celebrar, a Salou, una festa sobre la cultura i les tradicions ucraïneses. 

Notícies relacionades