Una vintena d’empreses vinculades a la Cambra de Comerç de Tarragona visiten el Port Tarragona

El president del Port, Josep M Cruset, ha donat a conèixer les instal·lacions portuàries tarragonines en una visita en barca

Redacció / Tarragona

Una vintena d'empreses vinculades a la Cambra de Comerç de Tarragona han visitat el Port Tarragona, on el seu president, Josep M Cruset, ha explicat les instal·lacions portuàries tarragonines en una visita en barca. La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, i el director, Daniel Martin, han acompanyat el grup d'empresaris.

La visita ha permès conèixer de primera mà els molls i dàrsenes del Port, així com els tràfics i instal·lacions portuàries i el seu funcionament. El president del Port, ha destacat també algunes de les infraestructures estratègiques que el port està desenvolupant, com el nou Moll de Balears i la Zona d'Activitat Logístiques, o que es transformaran en els propers anys, com per exemple la Terminal Intermodal de la Boella i el contradic dels Prats.

Les persones representats provenien de diferents empreses i organismes del Camp de Tarragona. Les empreses que han participat en aquesta experiència són ben representatives del teixit econòmic de de Tarragona ja que pertanyen a sectors econòmics ben diversos, entre ells, serveis a les empreses, comerç, energia, construcció, indústria, automoció i salut. Entre els convidats hi havia representants de les principals empreses de Tarragona, com BASF, BIC, Covestro o Schwartz-Hautmont, així d'organismes com PIMEC.

Notícies relacionades