Neix el primer ecommerce especialitzat en vi cooperatiu

Viniscoop.com és la primera botiga online especialitzada en vins i caves de cooperatives

Redacció / Reus

Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans.Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions d'Origen diferents; totes les DOs catalanes que compten amb presència de cellers cooperatius.

La meitat del vi que es produeix a Catalunya (1,5 milions d'hectolitres) l'elaboren cooperatives. Trobem cooperatives a 10 de les 11 Denominacions d'Origen vinícoles de Catalunya i totes elles agrupen la feina d'uns 8 mil agricultors. Les cooperatives tenen un pes cabdal en el panorama vinícola català. Elaboren productes d'una gran qualitat, sostenibles i molt representatius dels seus territoris. I tot i això a vegades el sector cooperatiu no té la projecció que es mereix.Viniscoopvolpromoureipotenciartotaquestpatrimonivinícola.

La botiga online viniscoop.com ofereix un catàleg seleccionat on es poden trobar vins, caves, i també vermuts, moscatells, rancis i vins dolços. Inclou marques icòniques com Somdinou, Perlat, Llàgrimes de Tardor, Castell d'Or, Missenyora, Adernats... i moltes d'altres que mereixen ser descobertes. A més els impulsors del projecte preveuen ampliar el catàleg progressivament amb la incorporació de nous vins i cellers.

Viniscoop és una iniciativa 100% digital impulsada per un grup inversor amb experiència en entorns digitals i un grup de cooperatives. No és un marketplace sinó que es tracta d'un ecommerce pròpiament, amb magatzem i logística pròpies. En aquest sentit la iniciativa garanteix una compra ràpida i segura a l'usuari,ambelsmínims intermediaris. L'objectiu de Viniscoop és convertir-se en el portal de referència dels vins cooperatius i alhora, facilitar al consumidor l'accés a uns productes molt representatius del territori, autèntics i de gran qualitat. 

Notícies relacionades