CaixaBank i l'AEHT renoven la seva col·laboració

L'acord permet que el sector pugui accedir als productes financers de l'entitat en condicions avantatjoses

Redacció / Tarragona

CaixaBank Hotels & Tourism i l'AEHT renoven el seu conveni per donar suport al sector i seguir recolzant-lo en aquesta fase de reactivació de l'activitat. Amb aquesta finalitat, CaixaBank ha renovat el seu suport a l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de la província de Tarragona.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler i de la restauració de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers per a hotelers i restauradors en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector turístic. El conveni de col·laboració preveu també uns avantatges per als associats en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i finançament.

L'acord ha estat subscrit pel president de l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Tarragona, Francesc Pintado, i el director de Banca d'Empreses de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio. A la signatura també hi ha assistit el responsable del sector turístic a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual.

Notícies relacionades