Més serveis de valor afegit i més impacte territorial

REDESSA amplia el seu catàleg de serveis amb programes com l'Innolab

El context d'incertesa i canvi actual fa necessari serveis avançats com l'Innolab.
Dani Revenga / Reus

L'Innolab, inclòs al Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament de Reus, amplia el catàleg de serveis de REDESSA, una oferta que creix en serveis de valor afegit i que reforça el rol d'aquest organisme com a referent de la dinamització econòmica al territori. La consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, assegura que el laboratori d'innovació tindrà continuïtat.

Pallarès reconeix que "l'Innolab per a nosaltres també és un procés d'aprenentatge que ens ajuda a saber què necessiten les empreses, un camp en el que volem excel·lir". "La pandèmia ha fet aflorar noves necessitats i per això hem de posar les llums llargues, creant més serveis i fer-los arribar a tota la nostra àrea metropolitana, en la línia de vocació de territori que sempre ha tingut REDESSA".

Pallarès, posat en valor "l'elevat nivell dels mentors i mentores de l'Innolab: comptem amb professionals de referència al país en temes d'innovació oberta i disruptiva". Una incorporació de talent que Albert Boronat, gerent de REDESSA, destaca com una de les fortaleses del projecte: "Hem de ser capaços d'anar més enllà de la nostra estructura i oferir serveis avançats com aquest, amb professionals que ens aportin aquest pensament outside the box, i això no ho pot fer qualsevol.

Boronat reitera que "el nostre paper és posar les coses fàcils a empreses que, per la seva estructura i exigències del dia a dia, no els seria possible afrontar un procés d'aquestes característiques". El gerent de REDESSA també avança que quan acabi aquesta primera edició s'explorarà la possibilitat d'ampliar-lo i obrir-lo a més empreses del territori.

LES EMPRESES PARTICIPANTS

Qbed Consulting - Consultoria i desenvolupament de software

Fabricante Lunas - Vidres intel·ligents per al sector nàutic

Comercial Brell - Distribució d'embotits i formatges

Festiari - Reproducció en goma els elements dels seguicis festius 

Laboratoris Escuredo - Analítiques per a diversos sectors 

Hotel Monument Spa Mas Passamaner - Hotel restaurant de 5 estrelles

Grup Mimara - Creació i gestió de llars i residències per a gent gran.

Notícies relacionades